Steun de RSCA Women tegen Standard

RSCA Women vs Standard

Aanstaande zaterdag 2 maart ontvangen de RSCA Women Standard Fémina op de RSCA Foot Academy in het kader van de 17e speeldag van de Lotto Superleague. Het belangrijke duel begint om 19.00 uur. Alle steun is welkom.

Na zestien wedstrijden staat onze volgende tegenstander bovenaan het klassement, met drie punten voor op OH Leuven en vier punten op RSC Anderlecht, dat derde staat. Club YLA en Genk staan op respectievelijk de vierde en vijfde plaats. Er zijn nog maar twee wedstrijden te gaan voor de start van de play-offs.

Het komende duel is dus heel belangrijk voor de ploeg met het oog op die komende play-offs. Na vijf overwinningen op rij en acht wedstrijden zonder nederlaag rekenen onze speelsters natuurlijk op jullie steun om deze reeks voort te zetten en dichter bij de Luikenaars te komen in de stand.

Abonnees kunnen binnen op vertoon van het abonnement. Niet-abonnees moeten op voorhand een ticket kopen aan €5 (€3 voor kinderen onder de 16 jaar). Dit vanwege de regelgeving rond de Clasico’s, er worden ter plaatse geen tickets verkocht.

TICKETS

Come on you Mauves!

Lees verder