RSCA Women spelen om de landstitel in het Lotto Park

Lotto Park

Zaterdag wonnen de RSCA Women met 0-2 op het veld van Club YLA. Indien paars-wit ook zaterdag 25/05 minstens een gelijkspel behaalt tegen de Genk Ladies is de nieuwe landstitel een feit.

Deze onvervalste titelwedstrijd wordt voor de gelegenheid in het Lotto Park gespeeld. Zak massaal af naar het stadion om ze naar een nieuwe landstitel te stuwen. Aftrap om 13u30, maar je kan in en rond het Lotto Park al terecht vanaf 12u. En ook naast het veld zal er weer heel wat te beleven zijn. Indien de landstitel wordt veroverd volgt na de wedstrijd de bekerceremonie. Tickets zijn nu gratis te reserveren.

RESERVEER JE GRATIS TICKETS

Er zijn tal van activiteiten gepland, zowel op als naast het veld. Net zoals bij de wedstrijd van de RSCA Women tegen Club YLA zal er voor aanvang van de wedstrijd een fandorp zijn. Een plek waar je iets kan eten en drinken met een schminkstand, Juliette Freestyle en een fanfare.

Indien onze dames zich tot kampioen van België kronen, zullen Laura De Neve en haar teamgenoten na de wedstrijd de trofee in ontvangst nemen op het veld van het Lotto Park. Na afloop van de festiviteiten zullen de speelsters ook tijd vrij maken voor hun fans. Zo is er langs het veld tijd om een handtekening te scoren van je favoriete RSCA Women.

Lees verder