RSCA Women bovenaan de lijsten

Na al enkele speeldagen gespeeld te hebben, verloor nog geen enkel team van onze RSCA Women punten in de reguliere competitie. 

Bekijk de klassementen hier.

SUPER LEAGUE

Het eerste elftal won afgelopen vrijdag overtuigend van Club Brugge. Laura Rus zette in de 74ste minuut de 5-0 eindscore op het bord. Door de winst staat RSCA met een maximale score van 12 op 12 aan de leiding.

Met twee wedstrijden minder gespeeld
 staan onze Women toch gewoon bovenaan in de Super League tabel dankzij een beter doelpuntensaldo. Door de UEFA Women’s Champions League moesten de twee thuiswedstrijden tegen Standard en KAA Gent verplaatst worden naar latere data. 

Volgende wedstrijd: 25/10 – KRC Genk vs. RSCA – 20:30

TWEEDE NATIONALE

Ook het tweede team van onze RSCA Women won dit weekend van een West-Vlaamse ploeg. Thuis in Tubeke maakten ze er tegen Zulte-Waregem er een mooie 2-0 overwinning van, met goals van Louise Wijns en Ulrike De Frère.

RSC Anderlecht staat bovenaan in de tabel van de derde klasse met 18 op 18. Eerste achtervolger Svelta Melsele heeft na zes speeldagen 13 punten.  

Volgende wedstrijd: 02/11 – KAA Gent C vs. RSCA – 13:30

U14

Ook onze jeugdploeg stelt niet teleur. Onze U14, die in een reeks spelen volledig bestaande uit jongensploegen, wonnen afgelopen weekend met 8-0 van Union Lasne Ohain.

Na vijf speeldagen scoorden onze meisjes al 40 keer en kregen ze maar één doelpunt binnen. Het wordt uitkijken naar de topper tegen FC Saint-Michel, ook zij hebben momenteel het maximum van de punten.

Volgende wedstrijd: 10/11 – RSCA vs. RRC Boitsfort – 11:15

Lees verder