Lore Jacobs maakt de stap naar PSV

Na twee topseizoenen bij paars-wit heeft Lore Jacobs gekozen voor een nieuwe uitdaging. Ze verlaat onze RSCA Women en trekt naar PSV Eindhoven. De transfer van Lore is zo de eerste transfer in de geschiedenis van de RSCA Women.

60 wedstrijden. 37 doelpunten. 2 titels. Lore, nog maar 19 jaar, heeft een belangrijke rol gespeeld in de successen van onze vrouwenploeg. De belofteninternational was een vaste waarde en een van de belangrijkste speelsters van Dave Mattheus. Na twee mooie seizoenen heeft Lore gekozen voor een nieuwe uitdaging in de Eredivisie.

Dave Mattheus, coach RSCA Women: “Sportief gezien zouden we een talent als Lore altijd graag willen behouden. Er kwam echter een mooie kans op haar pad en we gunnen haar deze stap om zich elders verder te ontwikkelen. Tegelijkertijd zijn we verheugd om de eerste uitgaande transfer in de geschiedenis van de club te realiseren. Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de stappen is die onze vrouwenwerking moet zetten om verder te professionaliseren."

Bedankt voor de afgelopen twee seizoenen in Mauve, Lore. Het allerbeste voor de rest van je carrière.

Lees verder