Einde van de heenronde

Onze RSCA Women sloten afgelopen vrijdag de heenronde van het seizoen 23/24 af met een 0-5 overwinning tegen Charleroi. Ze eindigen de eerste ronde zo op vijf punten van de leider, Oud-Heverlee Leuven. 

Net als de afgelopen twee seizoen kroont OHL zich zo tot herfstkampioen, al wist paars-wit zich in beide seizoenen zich telkens tot kampioen te kronen in de eindspurt. Het doel voor de terugronde is dus opnieuw duidelijk.

De RSCA Women speelden de thuiswedstrijden van de afgelopen heenronde in hun nieuwe thuisbasis op de RSCA Football Academy. De topper tegen OHL werd afgewerkt in het Lotto Park.

De RSCA Women zijn overigens de best bekeken vrouwenploeg op het platform van rechtenhouder Eleven / DAZN. Bovendien zijn de RSCA Women de enige vrouwenploeg in het Belgische voetbal waarvan elke wedstrijd integraal live werd aangeboden.

Van de 13 wedstrijden die onze dames speelden (9 in de Lotto Super League, 2 in de beker, 2 in de Champions League), kon je er twee live bekijken op Eleven / DAZN. Alle andere wedstrijden waren live te zien op Mauve TV, het videoplatform van RSCA.

Het einddoel voor de RSCA Women? Een zevende opeenvolgende titel. De terugronde start dit weekend voor onze RSCA Women met een thuiswedstrijd tegen KAA Gent. Steun onze dames, ter plaatse of via Mauve TV, voor een eerste overwinning.

Lees verder