Abonnement voor het seizoen 2023/24 van de RSCA Women

Voor het tweede seizoen op rij biedt RSC Anderlecht z'n fans een exclusief abonnement aan voor de wedstrijden van de Lotto Super League.

Het afgelopen seizoen was een spannend seizoen waarbij onze vrouwenploeg zich tot kampioen kon kronen dankzij een sterke prestatie in de play-offs. Daarin klopte ze tot tweemaal toe hun rechtstreekse concurrent, OH Leuven.

RSCA Women heeft nu maar liefst 10 Belgische kampioenstitels op haar palmares staan. In 2023/24 starten ze de competitie om deze landstitel zo goed mogelijk te verdedigen. En om dat te doen, hebben ze de steun van de supporters nodig.

Voor het seizoen 2023/24 kunnen fans een seizoenskaart kopen die uitsluitend geldig is voor wedstrijden van de vrouwenploeg. Deze kost €70. Lotto Super League- en play-offwedstrijden zijn bij deze seizoenskaart inbegrepen. Thuiswedstrijden worden gespeeld op de RSCA Football Academy in Neerpede. Je hebt de keuze uit een fysieke abonnementskaart (€5) of een digitaal abonnement (gratis).

Let op: abonnees van het eerste team mogen altijd gratis naar wedstrijden van RSCA Women. Zij hoeven de aparte seizoenskaart voor de dames dus niet te kopen. De seizoenkaarten zullen per post worden verzonden vóór het begin van het seizoen.

Come one you Mauves!

KOOP NU JE SEIZOENKAART VOOR HET SEIZOEN 2023/24 VAN DE RSCA WOMEN

Lees verder