Goede overwinning uit bij Aalst

Deze zaterdagmiddag reisden de RSCA Women af naar het Pierre Cornelisstadion om het op te nemen tegen de dames van Eendracht Aalst. Ze keerden terug naar Brussel met drie welverdiende punten.

Het duurde even voor RSC Anderlecht in de wedstrijd zat, maar op het half uur brak de ploeg plots door. Eerst trof Noémie Gelders het doel met een afstandschot. Even later kon Amber Maximus, na een mooie individuele actie van Tessa Wullaert, de bal rustig in het net schuiven. Op slag van rust diepte Sarah Wijnants de score nog uit na een mooie cross.

Na de pauze belandde een poging van Tessa Wullaert op de lat. Onze Red Flame miste daarna ook nog een strafschop, maar ze herstelde zich goed op het uur om de stand op 0-4 te brengen op aangeven van Stefania Vatafu na een prachtige technische actie. Met nog 15 minuten te gaan, zetten Sakina  Diki Ouzraoui deforfaitscore op het scorebord met een mooi schot. Onze dames drongen nog aan voor meer, maar de stand bleef 0-5.

RSCA Women: Odeurs, Colson (46' Van Caesbroeck), De Neve (46' Van Hamel), Maximus (68' Diki Ouzraoui), Vatafu, Wijnants, Deloose, Van De Keere, Gelders, Toloba (46' Speeckaert) & Wullaert (68' Muylaert)

Doelpunten: 30' Gelders, 35' Maximus, 42' Wijnants, 63' Wullaert & 73' Diki Ouzraoui

FOTO'S

Lees verder